Speciale toepassingen

Naast staalkabeltrajecten voor daken, bieden wij ook leeflijnsystemen aan om tegen gevels of plafonds te monteren. Verschillende systemen zijn tevens leverbaar als multiline versie, waarbij meerdere staalkabels op hetzelfde traject lopen. Dit laat toe om elkaar te passeren zonder zich los te moeten koppelen. Daarnaast hebben wij ook zogenaamde doodgewicht systemen in ons gamma. Deze steunen van deze systemen worden louter op basis van een tegengewicht op hun plaats gehouden en vergen dus geen doorboringen.

Indien gewenst, kunnen wij ook Railsystemen voorzien. Bij zulke systemen wordt er gebruik gemaakt van een aluminium profiel in plaats van een staalkabel.

Omdat elke situatie anders is, streven wij steeds naar advies en een oplossing op maat. Zo kunnen wij naast de standaard oplossingen ook zorgen voor speciale toepassingen op maat van uw specifieke situatie. Denk daarbij aan veiligheidssystemen voor ramenwassers, toepassingen voor industriële omgevingen of veiligheid op moeilijk bereikbare locaties.